Громадська організації "E-UKRAINE" - цифровий партнер волонтерської ініціативи
опубліковано 14 квітня 2022 року о 22:04

З початком війни Громадська організації "E-UKRAINE" як і багато іших громадських організацій, взяла вектор на гуманітарну допомогу, зокрема на створення різних електронних інструментів для допомоги нашій країні, нашому народу.                                                       

Зокрема, разом із Громадською спілкою “Український фонд енергоефективності та енергозбереження” реалізовує Гуманітарну програму, в якій ГО "E-UKRAINE" є головним цифровим партнером.

Важливим напрямком, який вирізняє діяльність Гуманітарного штабу цієї програми від інших подібних ініціатив, є "цифровий" напрямок. Його координує Єгор Стефанович — керівник громадської організації "E-UKRAINE", яка є партнером волонтерської ініціативи.

"Нам вдалося налагодити співпрацю з Мінцифрою та іншими партнерами, щодо поставки в зруйновані міста терміналів для роздачі інтернету "Starlink" від Ілона Маска. Ми вже передали такі модеми в Ірпінь, Бучу, Маріуполь, Харків, Чернігів, Миколаїв тим самим забезпечивши місцеву владу і захисників стабільним зв’язком", — розповідає Єгор Стефанович.                                                 

Географія цієї Гуманітарної програми вже покрила всю Україну. Доставлено гуманітарний вантаж на південь у Миколаїв та на схід у Харків, в Полтаву та Дніпро, Суми, Запоріжжя та Фастів.

На Західному кордоні у Коломиї знаходиться наш розподільчий центр, куди продовжуємо евакуювати вимушених переселенців; в Мукачеві налагоджено виробництво засобів захисту. 
Громадська спілка намагається бути присутньою у всіх регіонах, що потребують допомоги чи можуть допомогти країні вистояти проти загарбників.
А координується ця волонтерська діяльність із серця країни, із Києва. Київська фортеця зараз є центром супротиву в війні проти російських агресорів.
Київщина вистояла, вистоїть і Україна.
Україна була і є єдиною від Карпатських гір до Донецьких степів, від Поліських лісів до південних морських берегів. 
Ми обов'язково повернемо всі наші території та відбудуємо країну разом.
Все буде Україна!


Детальніше про волонтерську ініціативу Громадської спілки "Український фонд енергоефективності та енергозбереження", в матеріалі від новинного інтернет-ресурсу FOCUS.UA:

https://focus.ua/uk/ukraine/512092-volonter-anar-rafiyev-ukrajina-moya-druga-batkivshchina-ya-zroblyu-vse-mozhlive-dlya-jiji-peremogi?fbclid=IwAR0fzdshN9qi_-IN2jiHgsFYw2GdO8zt7l4TGgHVLGqynmXKMXhc6g5TSq0

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux