КОНСУЛЬТАЦІЙНА ЗУСТРІЧ ЩОДО СТВОРЕННЯ ОНЛАЙН-ПЛАТФОРМИ ДЛЯ МОНІТОРИНГУ ВИКОНАННЯ ПЛАНУ ДІЙ У СФЕРІ ПРАВ ЛЮДИНИ
minjust.gov.ua, опубліковано 21 травня 2019 року о 00:50

Директорат з прав людини Міністерства юстиції за підтримки Моніторингової місії ООН з прав людини розпочав роботу над створенням онлайн-платформи для моніторингу виконання Плану дій з реалізації Національної стратегії з прав людини (План дій) та запрошує провідні ІТ компанії до співпраці!

План дій – ключовий урядовий документ у сфері прав людини. Він об’єднує зусилля практично всіх центральних органів виконавчої влади у захисті прав людини в Україні.

Моніторинг виконання Плану дій – невід’ємна частина діяльності Мін’юсту. Щоквартально, а також раз на рік Директорат формує звіти про виконання Плану дій відповідно до спеціально розробленої Методології. Інформацію про свою роботу, а саме виконання заходів, передбачених Планом дій, надають відповідальні виконавці.

Як вказано колегами з Моніторингової місії ООН з прав людини, міжнародний досвід демонструє, що ефективність реалізації планів у сфері прав людини напряму залежить від того, наскільки якісно та прозоро здійснюється моніторинг їх виконання.

Допомогти у цьому може здійснення моніторингу через відкриту онлайн-платформу. Прямий зв’язок між виконавцями, доступність коментарів від представників громадськості, зручна статистика, постійна оновлюваність та багато інших властивостей, що в режимі офлайн доступні дуже обмежено, або недоступні взагалі, може повноцінно забезпечити онлайн-платформа.

З огляду на це, Директорат з прав людини Міністерства юстиції запрошує до участі в консультаційній зустрічі щодо створення онлайн-платформи фахівців у сфері IT та представників ІТ-компаній.

Мета консультації – сформувати технічні характеристики майбутньої онлайн-платформи для підготовки тендерної документації.

Процес закупівлі буде розпочато після затвердження технічної документації всіма сторонами.

Для реєстрації до участі в консультаційній зустрічі заповніть, будь ласка, форму за посиланням:        https://docs.google.com/forms/d/1dUYFDHUn15IMjAqvuHQYHgdmgWWWvfjy7gpz4aslLLE/edit?ts=5cdd4839

Додаткова інформація про захід буде надіслана після заповнення форми.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux